EMDB - Καταπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα για να οργανώσετε τις ταινίες σας

EMDB: Οργάνωση ταινιών και σειρών

Το EMDB θα λύσει το πρόβλημα του χάους της συλλογής μας από ταινίες και σειρές. Πρόκειται για ένα μικρό βοηθητικό και εντελώς δωρεάν πρόγραμμα το οποίο εισάγει με αυτόματο τρόπο, πληροφορίες και υλικό (εικόνες, βίντεο, κείμενο) από γνωστές βάσεις δεδομένων όπως: IMDb, TheTVDB, MovieDB.org και RottenTomatoes. Με αυτό τον τρόπο, οι ταινίες που έχουμε στον υπολογιστή μας και είναι με έναν απλό τίτλο, θα μπορέσουμε να έχουμε αυτόματα μία ενημερωμένη βάση δεδομένων για όλες τις ταινίες μας! 
 
Επίσης, η εισαγωγή των ταινιών στο EMDM, γίνεται με διάφορους τρόπους όπως: χειροκίνητη εισαγωγή των τίτλων (τα υπόλοιπα στοιχεία τα αναλαμβάνει το ίδιο το EMDB), αναζήτηση σε δίσκους, αρχεία και φακέλους, χρησιμοποιώντας barcode scanner ή εισαγωγή απευθείας των αρχείων βίντεο. Εκτός όμως των τίτλων και των πληροφοριών από τις ταινίες, μπορείτε να ορίσετε που βρίσκεται οι ταινίες στον υπολογιστή και να γίνεται αναπαραγωγή μέσα από το πρόγραμμα. 

Δείτε και ένα βίντεο στα αγγλικά:




Οι ταινιοφάγοι μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Αν δυσκολεύστε με το πρόγραμμα, υπάρχει μια βοηθητική σελίδα που σου λέει τι κάνει το κάθε κουμπί, όπως να διαβάσετε και το FAQ. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα στο μενού του.

Έκδοση: 4.0.0
Μέγεθος: 5.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Wicked & Wild Inc
Πηγή: emdb.eu
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram