PicPick - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων από τον αρχάριο μέχρι και τον επαγγελματία

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων


Το PicPick είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο επεξεργασίας εικόνων και όχι μόνο. Μία δωρεάν εφαρμογή για Windows που στα χέρια του αρχάριου χρήστη θα δώσει την ευκαιρία να κάνει εύκολη υπόθεση την επεξεργασία εικόνων που άλλοτε φάνταζε αρκετά δύσκολη.

Χάρη στην ευελιξία του, κερδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες και όχι μόνο αρχάριους. Αποτελεί πραγματικό εργαλείο στα χέρια Web designer και σε ανθρώπους που ασχολούνται με την γραφιστική, αφού διαθέτει μια καινοτόμα γκάμα από εργαλεία όπως: Επιλογέας Χρώματος, Χρωματική Παλέτα, Χάρακας Pixel, Μεγεθυντικός φακός, Σταυρόνημα, Μοιρογνωμόνιο, Ασπροπίνακας. Υπάρχει επίσης ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για Λήψη Στιγμιότυπων Οθόνης (Screenshots) με πολλαπλές επιλογές

Φυσικά, δεν λείπουν τα εφέ όπως: σκιές, πλαίσια, υδατογραφήματα, μωσαϊκό, θαμπάδα κίνησης, έλεγχος φωτεινότητας και άλλα πολλά. Επίσης, μπορούμε να βάλουμε κείμενο στις εικόνες μας και να τις αναδείξουμε με: βέλη, σχήματα κλ.π.

Στη δωρεάν έκδοση, υπάρχουν διαφημίσεις ενώ δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς, όπως επίσης δεν υπάρχει τεχνική υποστήριξη και τα updates του προγράμματος θα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν υπάρχουν λειτουργικές διαφορές ανάμεσα στη δωρεάν και την εμπορική έκδοση. Εκτός από εγκαταστάσιμη μορφή, μπορούμε να το κατεβάσουμε ως portable, και να το «τρέξουμε» άμεσα στον υπολογιστή μας. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως το PicPick διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα. 


Έκδοση: 5.1.5
Μέγεθος: 14.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: https://picpick.app/
Πηγή: https://picpick.app/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομιδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram