Φτιάξτε θήκες για τα CD σας με μια κόλλα Α4

Φτιάχνω θήκες για CD χωρίς έξοδα


Μπορεί τα δισκάκια (CD/DVD) να θεωρούνται από πολλούς παρωχημένα μέσα αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων εν έτη 2021 αλλά πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί ακόμα που χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους. Εδώ, καλά-καλά, υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν ακόμα Windows XP και είναι ευτυχισμένοι (λέμε τώρα)! Πάντως, δεν είναι κακή ιδέα για μία ακόμη μέθοδο αποθήκευσης αρχείων, διότι οι τιμές από τους δίσκους έχουν πιάσει πάτο και μπορείτε να τα αγοράσετε με το κιλό! 

Έτσι, δεν ντρέπομαι καθόλου να σας δείξω έναν τρόπο για να «ντύσετε» τα δισκάκια σας με την πιο ανέξοδη μέθοδο.
Εδώ ισχύει το «μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις», και για την ακρίβεια οκτώ μικρές εικόνες σας δείχνουν πως να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα θήκες για τα CD σας χωρίς να ξοδέψετε ευρώ.

Το δοκίμασα και ήταν μια απλή αλλά καλή λύση για όλους εμάς που έχουμε παρατημένα ή και συσσωρευμένα σε μικρές ντάνες τα εκατοντάδες CD από τα αγαπημένα μας τραγούδια.

Με μια απλή κόλλα Α4 και χωρίς καμία άλλη προσθήκη μπορείτε να το φτιάξετε ακολουθώντας τα απλά βήματα της εικόνας που βλέπετε παραπάνω ή καλύτερα, κατεβάστε το αρχείο κάνοντας κλικ εδώ, για καλύτερη ανάλυση. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η χαρά της δημιουργίας δεν συγκρίνεται.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram