Greenify - Η μόνη εφαρμογή που αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Δωρεάν εφαρμογή που σου γλυτώνει ενέργεια από το κινητό σου

To Greenify είναι μια εκπληκτική και δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές η οποία αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τις επιδόσεις της συσκευής σας. Αυτό επιτυγχάνεται κλείνοντας όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, ακόμα και τις πιο επίμονες, πράγμα που άλλες εφαρμογές δεν καταφέρνουν να κάνουν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή αφού μόλις ξεκινήσουμε το Greenify, μας εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται ή όχι να αδρανοποιηθούν. Μας δίνει μια σαφή εικόνα για ποιες εφαρμογές εκτελούνται στο υπόβαθρο, δηλαδή αυτές που ακόμα και κλειστές να τις έχουμε, καταναλώνουν ενέργεια και αυτές που δύναται να επιβραδύνουν την συσκευή. Με ένα κλικ τις απενεργοποιούμε και ξανα-ενεργοποιούνται αυτόματα όταν τις ανοίξουμε.





σ.σ: Δεν χρειάζεται να απενεργοποιούμε τις εφαρμογές που δεν χρειάζεται! Εξάλλου, δεν καταναλώνουν ενέργεια όταν είναι κλειστές.


Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR Code:


Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Oasis Feng
Πηγή: play.google.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram