TupiTube - Φτιάξε 2D Animation εντελώς δωρεάν

Φτιάξε δωρεάν δισδιάστατα κινούμενα σχέδια


To TupiTube είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις κινούμενα σχέδια σε δισδιάστατη μορφή (2D Animation).

Διαθέτει εύκολο μενού και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Το πρόγραμμα μπορεί να είναι εύκολο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν δεν πιάνει το χέρι σου. Δημιουργείς κινούμενα σχέδια από το μηδέν, οπότε απευθύνεται στους μικρούς μας φίλους που θέλουν να ασχοληθούν με το Animation ή σε «εραστές» του κινουμένου σχεδίου.

Η τελευταία έκδοση είναι η 0.2.14 και διατίθεται για Windows, Linux και Mac λειτουργικά συστήματα. Τελευταία είδαμε και αντίστοιχη εφαρμογή για Android συσκευές. Όλα τα link για να το κατεβάσετε, υπάρχουν στο τέλος του άρθρου. Στο επίσημo κανάλι στο Youtube μπορείς να δεις διάφορα βίντεο για να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις με το TupiTube.

Έκδοση: 0.2.14
Μέγεθος: ~ 38.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac / Android
Κατασκευαστής: maefloresta.com
Πηγή: maefloresta.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης




Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram