Όλα τα λογότυπα του dwrean από το 2009 εως και σήμερα

Επειδή είμαι λιγάκι ανήσυχος όσο αναφορά τα λογότυπα του dwrean.net, πολλά έχουν σχεδιαστεί από εμένα, πολλά έχουν σχεδιαστεί από φίλους αλλά αυτό που κράτησα και θεωρώ καλύτερο λογότυπο είναι ενός άγνωστου φίλου του site που κάθισε και έφτιαξε τα δύο τελευταία λογότυπα του dwrean.net αφιλοκερδώς. Δείτε τα και πείτε μου την γνώμη σας:
Το λογότυπο σχεδιάστηκε από έναν φίλο του site και κοσμούσε για αρκετό καιρό το dwrean.net

Από τον ίδιο δημιουργό με το παραπάνω λογότυπο είναι το σημερινό - Γενικά ο τύπος το έχει με τον σχεδιασμό! 

Φυσικά, το τελευταίο, αυτό που κοσμεί την σελίδα μας είναι και το επικρατέστερο αυτή την στιγμή. Μου αρέσει ιδιαίτερα και έχω καταλήξει ότι τα minimal μου αρέσουν και περισσότερο. Αυτό θα το καταλάβατε και από τον σχεδιασμό του site. Δεν μου αρέσουν τα ευφάνταστα και πολύχρωμα πράγματα. Προτιμώ την ουσία μέσα από ένα απλό και καλαίσθητο περιβάλλον. Να μην κουράζει τον χρήστη όταν μας επισκέπτεται.

Ας δούμε όμως όλα τα λογότυπα που πέρασαν από το site μας, που άλλα απλά πέρασαν και δεν ακούμπησαν  και άλλα κοσμούσαν αρκετό καιρό την σελίδα μας. Συνολικά 9 στον αριθμό!

Όλα τα λογότυπα που πέρασαν από το site μας. κάνε κλικ για μεγέθυνση της εικόνας

Περιμένω σχόλια από εσάς στο επίσημο forum στο Facebook και αν έχετε να προτείνετε κάτι ή να σχεδιάσετε κάποιο λογότυπο. Που ξέρετε, μπορεί να αλλάξουμε για ακόμη μία φορά.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram