S10 RedEyes - Διώξε αποτελεσματικά τα κόκκινα μάτια από τις φωτογραφίες σου

Αφαίρεση κόκκινων ματιών από τις φωτογραφίες


Το S10 RedEyes είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να διορθώσουμε τα κόκκινα μάτια στις φωτογραφίες μας. Περιέχει βοηθητικές λειτουργίες ώστε να επιλέξουμε σωστά και με ακρίβεια την κόρη του ματιού χάρη στο κυκλικό και ελλειπτικό εργαλείο επιλογής.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή του colorize, δηλαδή να επιλέξουμε τέσσερα (4) διαφορετικά χρώματα (γκρι, μπλε, καφέ και πράσινο) ώστε να προβούμε σε αλλαγή χρώματος των ματιών. Έτσι, γιατί μπορούμε όλοι να είμαστε γαλανομάτηδες! 

Είναι αξιόπιστο πρόγραμμα, από τα πιο παλιά του είδους και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Εκτός των παραπάνω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα για να κάνουμε κάποιες βασικές λειτουργίες επεξεργασίας εικόνων όπως το κόψιμο εικόνων, να διαμορφώσουμε τη φωτεινότητα, το κοντράστ, να αλλάξουμε το μέγεθος στις φωτογραφίες και άλλες τέτοιες μικρές διορθωτικές κινήσεις. 

Έκδοση: 3.2
Μέγεθος: 263 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: S10 Software
Πηγή: s10soft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram