3 εναλλακτικές εφαρμογές του Facebook που θα απογειώσουν το κινητό σου


Δεν είναι λίγοι αυτοί που διαμαρτύρονται για την επίσημη εφαρμογή του Facebook ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία και «βαραίνει» την λειτουργία του κινητού! Δεν φτάνει μόνο αυτό, εδώ και αρκετό καιρό, Facebook χωρίς Messenger δεν νοείται, άρα θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένη ακόμα μια βαριά εφαρμογή για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα και μόνο κοινωνικό δίκτυο! Σε ναυαρχίδες δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά ποιος από εσάς έχει κινητό τούμπανο που να μην τον ενδιαφέρει η κατανάλωση πόρων στο κινητό; Ακόμα και στις ναυαρχίδες, θέλουμε να έχουμε καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και η επίσημη εφαρμογή του Facebook, δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα. Το facebook, γνωρίζει για τα παράπονα αυτά και δημιούργησε το Facebook Lite, μια πιο γρήγορη εφαρμογή που πολλοί την έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους και είναι ευχαριστημένοι. Μόνο που δεν χρειάζεται ξεχωριστό Messenger, φτάνει για να είναι καλύτερη.

Εκτός του Facebook lite, υπάρχουν ακόμα δύο ενδιαφέρουσες εφαρμογές (Friendly και Metal) που παρουσιάσαμε στο dwrean.net, με περισσότερες επιλογές και φυσικά χωρίς την ανάγκη του Messenger. Είναι απίστευτα γρηγορότερες από την επίσημη εφαρμογή του Facebook και τις συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Ειδικά σε συσκευές που είναι παλιότερες και έχουν χαμηλά Specs, θα ζωντανέψει το κινητό σας!

Συνοψίζοντας λοιπόν, έχουμε:


 Διαλέγετε και παίρνετε αυτή που σας βολεύει περισσότερο. Όποια και να διαλέξετε, σίγουρα θα είναι γρηγορότερη της επίσημης έκδοσης του Facebook.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: