Coursity: Δωρεάν μαθήματα σε γλώσσα προγραμματισμού Python στα Ελληνικά και όχι μόνο

Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού


Το Coursity αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα επιμόρφωσης μέσω του οποίου διεκπεραιώνονται διαδικτυακά σεμινάρια (με βίντεο και πλούσιο διδακτικό υλικό) υψηλού επιπέδου, διαφόρων γνωστικών αντικειμένων, με επιστημονικά υπευθύνους και διδάσκοντες αναγνωρισμένους καθηγητές ελληνικών Πανεπιστημίων, τα οποία οδηγούν στη λήψη Πιστοποιητικού από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Πανεπιστήμιων, διατηρώντας ταυτόχρονα το κόστος συμμετοχής χαμηλό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Η ονομασία Coursity προκύπτει από τη σύντμηση των αγγλικών λέξεων course (=μάθημα) και university (=Πανεπιστήμιο).

Αυτή την περίοδο (από 22 Οκτωβρίου) άνοιξαν τα μαθήματα προγραμματισμού σε Python και την 29 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο το μάθημα προγραμματισμού σε Scratch.
Οφείλουμε να πούμε ότι τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν μέχρι τη λήξη τους και με ένα επιπλέον κόστος 60€ μπορείτε να επισημοποιήσετε την παρακολούθηση των μαθημάτων και να αποκτήσετε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό. Δεν είναι όμως υποχρεωτικό.

Στα μαθήματα αυτά παρακολουθείτε σε βίντεο κάποιον καθηγητή πανεπιστημίου να διδάσκει το αντικείμενο σε ενότητες ενώ με το πέρας της διδασκαλίας, υπάρχουν ερωτηματολόγια που καλείστε να απαντήσετε σε συγκεκριμένο και εύλογο χρονικό διάστημα, τα οποία φυσικά αφορούν τη μέχρι τώρα πορεία σας στα μαθήματα. Δηλαδή, αυτό που λέμε επαναληπτικά τεστ.

Επομένως, μην περιμένετε άλλο, κάντε μια δωρεάν εγγραφή στο Coursity και ξεκινήστε υπεύθυνα τη δωρεάν διδασκαλία και γνώση που σου παρέχεται απλόχερα με τη δύναμη των νέων μέσων της τεχνολογίας!

Επισκεφτείτε το Coursity ► https://coursity.gr


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram