Δωρεάν Μαθήματα Αγγλικών: Μάθε σωστά αγγλικά με την Constance Lis

Δωρεάν μαθήματα Αγγλικών


Η Constance Lis είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Αγγλικών από το Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ στον Καναδά. Ζει και διδάσκει στην Ελλάδα εδώ και 12 χρόνια όπου τα τελευταία δύο δημιούργησε το κανάλι «Learn English with Constance Lis» στο Youtube με μαθήματα αγγλικών για Έλληνες. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεταδοτικότητα της Lis και πόσο κατανοητά είναι τα βίντεο που έχει δημιουργήσει έως τώρα.

Το κανάλι χωρίζεται σε 5 ενότητες:


  • Past Tense: 11 βίντεο για τους Παρελθοντικούς χρόνους
  • Future Tense: 6 βίντεο για τους Μελλοντικούς χρόνους
  • Present Tenses: 9 βίντεο για τους χρόνους του Ενεστώτα
  • English Grammar: 39 βίντεο για την Αγγλική Γραμματική
  • English Vocabulary: 16 βίντεο με Αγγλικό λεξιλόγιο


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι σε όλα τα βίντεο η Lis, μιλάει και στις δυο γλώσσες (Αγγλικά-Ελληνικά), πράγμα που κάνει ακόμα πιο θελκτικό το μάθημα, αφού ακούς  την εκπληκτική προφορά της και σου κάνει αίσθηση να παρακολουθήσεις τα μαθήματα με περισσότερη όρεξη.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το κανάλι της στο Youtube διαθέτει 745 subscribers, (πολύ λίγους για τη δουλειά που κάνει) και ευχόμαστε να φτάσει αυτό που της αξίζει.

Επισκεφτείτε το κανάλι της Constance Lis ► Learn English with Constance Lis


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram