Indeed - Μία πλατφόρμα εύρεσης εργασίας με εκατομμύρια χρήστες

καλύτερη ιστοσελίδα με μικρές αγγελίες ψάχνω δουλειά


Εδώ και αρκετά χρόνια η διαδικασία εύρεσης εργασίας έχει γίνει αρκετά περίπλοκη και περιλαμβάνει το ψάξιμο σε δεκάδες ιστοσελίδες, κάθε μία με τις δικές τις αγγελίες. Το Indeed είναι μία ιστοσελίδα-εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιούν περισσότερα από 200 εκατομμύρια άτομα κάθε μήνα, ενώ σε αυτή θα βρείτε αγγελίες εργασίες σε περισσότερες από 60 χώρες, ανάμεσά τους φυσικά η Ελλάδα.

Το Indeed θα είναι ο σύντροφός σας για όλη τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας, από την έρευνα με βάση τα δικά σας κριτήρια, μέχρι και την τελική υποβολή της αίτησης, με το βιογραφικό σημείωμα που ήδη έχετε δημιουργήσει μέσω του Indeed. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό μπορεί να σας προβάλλει τις πιο πρόσφατες αγγελίες, τις αγγελίες με βάση των δικό σας τίτλο θέσης ή ακόμη και να χρησιμοποιήσει το GPS της συσκευής σας για να προτείνει θέσεις εργασίας που ενδεχομένως είναι ανοικτές κοντά σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, ή αλλιώς κατεβάστε την εφαρμογή για Android.

Αν είστε από υπολογιστή σκανάρετε το QR code:



Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής:
Πηγή: PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

 
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram