Moasure - Μετρήστε γωνίες και αποστάσεις έως 300 μέτρα με το κινητό σας

προτεινόμενη εφαρμογή για Android

Το Moasure είναι μία αρκετά χρήσιμη εφαρμογή για κάθε κάτοχο συσκευής Android. Μέσω αυτής ο χρήστης μπορεί να μετρήσει αποστάσεις αλλά και γωνίες, αρκετά εύκολα, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του. Για να ξεκινήσετε να μετράτε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε ένα σημείο αρχής και έπειτα να μετακινήσετε το κινητό σας στην τελική θέση.

Το Moasure υποστηρίζει αποστάσεις έως και 300 μέτρα (ή αλλιώς 1000ft), και κάνει χρήση του accelometer και του γυροσκοπίου της συσκευής σας, κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ. Με αυτό μπορείτε εύκολα να μετρήσετε το ύψος, το πλάτος και το μήκος ενός αντικειμένου, ή τις διαστάσεις ενός δωματίου.

Τέλος η εταιρία του συμβουλεύει σε περιπτώσεις που θέλετε να κόψετε κάτι, να χρησιμοποιήσετε και άλλο ένα εργαλείο μέτρησης, έτσι ώστε σε περίπτωση λάθος μέτρησης να μην κάνετε μία μη αναστρέψιμη κίνηση.


Αν είστε από υπολογιστή σκανάρετε το QR code:




Έκδοση: 2.1.3
Μέγεθος: 33MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: 3D Technologies
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram