[How to]: Πως κάνουμε συγχώνευση κελιών σε πίνακα του Word

Πως κάνουμε συγχώνευση κελιών στο Word


Μερικά πράγματα στην τεχνολογία και στη χρήση των υπολογιστών, φαίνονται εύκολα εώς και γελοία σε ορισμένους ανθρώπους που έχουν μια πιο καλή σχέση με το αντικείμενο αυτό, οι οποίοι θεωρούν περιττό να υπάρχουν οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια για τόσο απλές και "αυτονόητες" ενέργειες και καταστάσεις.
Φυσικά, το παραπάνω σκεπτικό είναι τελείως λάθος διότι η πιο απλή ενέργεια στους υπολογιστές, αν δεν την έχεις ξανακάνει, θα σου φαίνεται τόσο δύσκολη όσο και μια περίπλοκη. Όλα είναι σχετικά στους υπολογιστές (όπως και στη ζωή) ανάλογα το υπόβαθρο και την κατάρτιση του καθενός.
Έτσι και με το παρακάτω βίντεο/οδηγό, που πολλοί θα πείτε ότι είναι περιττό να σας το δείξουμε αλλά πιστέψτε με, "το έχουμε ξαναδεί το έργο" και εκπλαγήκαμε από την τόσο μεγάλη απήχηση που είχαν παρόμοια "εύκολα" θέματα.

Έτσι λοιπόν, πάμε στο προκείμενο  όπου θα δούμε πως μπορούμε να "συγχωνεύσουμε" πολλά κελιά ενός πίνακα του Word, σε ένα ενιαίο κελί. Πρόκειται για μια σημαντική και για πολλούς πολύ χρήσιμη ρύθμιση με την οποία μπορείτε να παραμετροποιήσετε έναν πίνακα, να το κάνετε πιο χρηστικό, πιο όμορφο και γενικότερα να τον φέρετε στα μέτρα σας! Το "φίδι από την τρύπα" βγάζει και πάλι ο Βασίλης Ταβουλτσίδης με το κατατοπιστικό βίντεο που ακολουθεί:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram