SD Maid - Η απίθανη εφαρμογή που θα κρατήσει πραγματικά γρήγορο, καθαρό και συμμαζεμένο το smartphone σας

cleaner app for android best


Μία από τις πιο δημοφιλής κατηγορίες εφαρμογών για Android είναι τα λεγόμενα "cleaner apps", που πολλές φορές υπόσχονται έως και 70% λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας ή την αύξηση της απόδοσης των συσκευών κατά ένα τρελό ποσοστό, πολλές φορές μάλιστα μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού! Όπως θα καταλάβατε οι πιο υποψιασμένοι, τα παραπάνω προφανώς και είναι λόγια του αέρα και σπάνια μία εφαρμογή "cleaner" κάνει πραγματικά καλό στην συσκευή σας.

Ένα από τα πιο έμπιστα "cleaners" είναι το SD Maid, η εφαρμογή του Matthias Urhahn, ο οποίος έχει δηλώσει πως όποια εφαρμογή διαφημίζεται ως "boost your battery life by X%" είναι βλακεία! Έτσι το SD Maid δεν διαφημίζει πως έχει μαγικές ικανότητες, παρά αυτά που πραγματικά κάνει.Αυτά είναι η διαγραφή των άχρηστων αρχείων από απεγκατεστημένες εφαρμογές, η διαγραφή των αναφορών σφαλμάτων, η διαγραφή των αρχείων που σχετίζονται με τις διαφημίσεις κ.α. Παράλληλα, αυτό σας βοηθάει να βελτιστοποιήσετε την database του κινητού σας  αλλά και να διαχειριστείτε τις εγκατεστημένες σε αυτό εφαρμογές.

Αν τα παραπάνω δεν σας έπεισαν, μία δοκιμή θα σας πείσει!

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:




Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει  ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Darken (Matthias Urhahn)
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram