Life is Strange - Ένα παιχνίδι με φανταστικό gameplay και μουσική


Το Life is Strange είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για android και iOS συσκευές, προϊόν της γνωστής εταιρίας SQUARE ENIX, που στο άκουσμα αυτού του ονόματος, σου εμπνέει μια σιγουριά, τουλάχιστον στους γνώστες του χώρου. Αρκεί να θυμηθούμε ότι η εταιρία αυτή είναι δημιουργός των Tomb Raider, Final Fantasy, Deus EX, Kingdom Hearts, Just Cause και Dragon Quest.

Στο Life is Strange, ακολουθούμε την Max Caulfield, μια μαθήτρια λυκείου με έμφαση και ταλέντο στην φωτογραφία, η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να αλλάξει το ρου της ιστορίας.
Το παιχνίδι βασίζεται στις επιλογές σου ως χρήστης και ανάλογα με αυτές, καθορίζεται και η πορεία σου με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφορετικό τέλος στην ιστορία. Τα γραφικά και το gameplay του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά ενώ η μουσική υπόκρουση και τα Soundtracks απογειώνουν την εμπειρία σου.
Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα φανταστικό παιχνίδι, με πολλά βραβεία που αξίζει να το δοκιμάσεις.

Σημαντικό: Υπόψιν, ότι το παιχνίδι απαρτίζεται συνολικά από 5 επεισόδια. Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε εντελώς δωρεάν το πρώτο επεισόδιο ενώ τα υπόλοιπα που ακολουθούν, θέλουν ένα μικρό αντίτιμο. Βέβαια, μπορούμε να μείνουμε μόνο στη δωρεάν έκδοση του πρώτου επεισοδίου, αυτό είναι στο χέρι σας.


Δες το trailer του παιχνιδιού:




Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε τα QR Codes:

Android                                  iOS


Έκδοση: 1.00.258 (Android) - 1.7 (iOS)
Μέγεθος: 35 MB (Android) - 973 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 και άνω - iOS 10 και άνω
Κατασκευαστής: hd.square-enix.com
Πηγή: hd.square-enix.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram