Παίξτε φιδάκι στο Λονδίνο, στο Τόκιο και άλλες πόλεις με την βοήθεια του Google Maps


φιδάκι snake 1st april prank google maps


Δεν είναι ψέμα πως πολλοί κάθε χρόνο περιμένουν την πρωταπριλιά για να δούνε τι πλάκες και προϊόντα θα σκαρφιστούν οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρίες. Μία από τις εταιρίες που σέρνουν τον χορό κάθε χρόνο είναι η Google, η οποία και φέτος σκαρφίστηκε κάτι πρωτότυπο.

Αυτήν την φορά η Google επέλεξε να παίξει με το Google Maps, και πιο συγκεκριμένα να δημιουργήσει μία ειδική έκδοση του Snake, ή αλλιώς Φιδάκι, που θα παίζεται μέσα στους δρόμους. Έτσι αφού ο χρήστης ανοίξει την εφαρμογή ή επισκεφθεί την ιστοσελίδα, έχει την δυνατότητα να επιλέξει έναν από τους επτά διαθέσιμους προορισμούς-χάρτες (Κάιρο, Λονδίνο, Σίδνεϊ, Σαν Φρανσίσκο, Τόκιο, Παγκοσμίως) και έπειτα να ξεκινήσει να παίζει. Το φιδάκι θα μεγαλώνει όσο εσείς βρίσκετε επιβάτες ή επισκέπτεστε γνωστά μνημεία που θα εμφανίζονται στην οθόνη. Οι υπόλοιποι κανόνες είναι οι γνωστοί, ενώ αφού χάσετε μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: snake.googlemaps.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram