Έλληνας ο πρώτος στον κόσμο που έβαλε εμφύτευμα ίντερνετ!!

δωρεάν ίντερνετ μέσω εγκεφάλου

Μετά από πολυχρόνιες έρευνες μια μυστικής υπηρεσίας που ασχολείται με προχωρημένης τεχνολογίας εμφυτεύματα, κατάφερε μετά από πολύωρη και επίπονη επέμβαση, την προσθήκη εμφυτεύματος στον εγκέφαλο ανθρώπου με σκοπό τη συνεχή και χωρίς διακοπή χρήση ίντερνετ.
Ο εθελοντής του εγχειρήματος τυγχάνει να είναι ο Έλληνας Κωνσταντίνος Κριαράς, που διαμένει στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, διατροφολόγος στο επάγγελμα, όπου μετά από αυτή τη προσθήκη, θεωρεί το εαυτό του «ως τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του Πλανήτη».

Το εμφύτευμα με κωδική ονομασία «MindWeb» καταφέρνει μέσα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο να ερεθίσει του οπτικούς νευρώνες και να απεικονίσει τρισδιάστατα στον ιδιοκτήτη του, μια κανονική οθόνη ανάλυσης 1080p (σαν ολόγραμμα), όπου ο κάτοχός του να μπορέσει να πλοηγηθεί απρόσκοπτα στο διαδίκτυο (δορυφορική σύνδεση) με υψηλές ταχύτητες. Βέβαια, η οθόνη αυτή μπορεί και την βλέπει μόνο ο κάτοχος του εμφυτεύματος ενώ ο χειρισμός του κέρσορα του ποντικιού γίνεται με συγκεκριμένες κινήσεις του κεφαλιού και τα κλικ επιτυγχάνονται με ανοιγοκλείσιμο των ματιών. (Αριστερό μάτι=αριστερό κλικ, δεξί μάτι=δεξί κλικ).

Μετά από αυτή την επιτυχή επέμβαση, οι ιθύνοντες του εμφυτεύματος προσπαθούν να βρουν χρηματοδότηση από μεγάλες εταιρίες και να αρχίσουν την παραγωγή και την διάθεση του «MindWeb» ανά τον κόσμο.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram