TikTok - Το κοινωνικό δίκτυο που "φέρνει" στο Instagram και κάνει πάταγο

Εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων


Το TikTok είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android και iOS συσκευές που ενώνει την κοινωνική δικτύωση με τη μουσική σε μια πρωτότυπη πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο. Μοιάζει πολύ στο Instagram αλλά έχει κάποιες ουσιώδης διαφορές.  Μέσα από την εφαρμογή, μπορούμε να δημιουργήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μοιραστούμε βίντεο διάρκειας έως και 15 δευτερόλεπτων. Τα βίντεο συνήθως προβάλλουν lip-syncing (συγχρονισμός χειλιών με το τραγούδι), χορογραφίες και παρωδίες.

Όπως στα περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και στο TikTok, μπορούμε να πατήσουμε "like" και να σχολιάσουμε τα βίντεο που δημοσιεύονται, καθώς επίσης να κάνουμε remix με αυτά και να τα δημοσιεύσουμε ξανά.
Η εφαρμογή διαθέτει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη με μουσικά αποσπάσματα όπου μπορούμε να τα επιλέξουμε και να κάνουμε lip-sync. Τα αποσπάσματα μπορεί να προέρχονται από λαϊκά τραγούδια, τηλεοπτικές εκπομπές ή βίντεο άλλων χρηστών.
Μόλις επιλέξουμε το επιθυμητό τραγούδι ή απόσπασμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο για αυτό.

Το TikTok διαθέτει πολλά εφέ και φίλτρα, όπως η γρήγορη κίνηση, αργή κίνηση, μεσολάβηση, αντιστροφή και άλλα εφέ «μηχανής του χρόνου».
Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής δεν σταματούν εδώ αφού υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής μηνυμάτων που είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή, η δημιουργία ντουέτου, καθώς επίσης η επιλογή να συνδεθούμε με μια εφαρμογή ζωντανής ροής, έναν πίνακα κατάταξης που εμφανίζει τα πιο δημοφιλή βίντεο και μια καρτέλα "Τάσεις" που εμφανίζει δημοφιλή hashtags.

Πως κάνω λογαριασμό στο TikTok

Αφού κατεβάσουμε την εφαρμογή, το TikTok διαθέτει τρεις διαφορετικούς τρόπους να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή: Εγγραφή με αριθμό τηλεφώνου, μέσω του Facebook λογαριασμού μας ή τη διεύθυνση email μας.

Το Tik Tok χαίρει τεράστια απήχησης με χρήστες απ' όλο τον κόσμο αφού να φανταστείτε μέχρι στιγμής κοντεύει το ένα δισεκατομμύριο κατεβάσματα μόνο σε android συσκευές.

Αν είσαι από υπολογιστή, σκάναρε τα QR Codes:

Android                                 iOS   



Έκδοση: 12.0.3 (Android) - 12.1.0 (iOS)
Μέγεθος: 84 MB (Android) - 306 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω - iOS 9.3 και άνω
Κατασκευαστής: tiktok.com
Πηγή: tiktok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram