Simple DNSCrypt - Δωρεάν πρόγραμμα για προστασία στο Ίντερνετ

Δωρεάν προστασία στο ίντερνετ


Αν ανησυχούμε για την ασφάλεια κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο, καλό είναι να δοκιμάσουμε προγράμματα σαν το δωρεάν Simple DNSCrypt. Το πρόγραμμα αυτό θα εξασφαλίσει πως οι ευαίσθητες πληροφορίες μας δεν θα πάνε περίπατο σε επιτήδειους χακεράδες (καλή ώρα σαν τον Βασιλειάδη).

Με λίγα λόγια, το Simple DNSCrypt, μας επιτρέπει να κρυπτογραφήσουμε τις συνδέσεις μας με διακομιστές DNS και να περιορίσουμε την παρακολούθηση της δραστηριότητάς μας στο Διαδίκτυο από τρίτους. Επίσης, ενδείκνυται για περιπτώσεις που θέλουμε να άρουμε γεωγραφικούς περιορισμούς σε sites που δεν μας επιτρέπεται να εισέλθουμε.

Είναι πολύ απλό στη χρήση, δωρεάν και δεν χρειάζεται να έχουμε προηγμένες γνώσεις για να το λειτουργήσουμε. Επιλέγουμε έναν Proxy Server από τους διαθέσιμους της λίστας και είμαστε έτοιμοι. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί το εξελληνισμένο περιβάλλον της εφαρμογής.

Έκδοση: 2.0.25
Μέγεθος: 8.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Christian Hermann
Πηγή: simplednscrypt.org
Συντάκτης του άρθρου: Orven Shabani


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram