Δες ελληνική τηλεόραση από το διαδίκτυο με 4 τρόπους

Ελληνική Τηλεόραση


Η παρακολούθηση καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης μέσω Internet είναι ένα θέμα που το αποζητά ο μέσος χρήστης για τη διασκέδασή του ή τον βολεύει να βλέπει από τον υπολογιστή Ελληνικά κανάλια παράλληλα με το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Εδώ, στο dwrean.net, έχουμε κάνει αρκετές προσπάθειες για να σε βοηθήσουμε σε αυτό. Πάμε να σου δείξω μερικές εφαρμογές αλλά και αυτό που κάναμε μόνοι μας.

  • Δωρεάν Ελληνική Τηλεόραση: Η προσπάθεά μας να συγκεντρώσουμε σε ένα άρθρο όλα τα Link που οδηγούν απευθείας στον player του εκάστοτε σταθμού. 
  • «Ελληνική Τηλεόραση & Ραδιόφωνο»: Για πολλούς θεωρείται η καλύτερη Δωρεάν android εφαρμογή που συγκεντρώνει Ελληνικά κανάλια τηλεόρασης αλλά και όλα τα Ραδιόφωνα της χώρας. Βαθμολογία: 4.7/5 αστέρια - Downloads: πάνω από 100.000
  • Greece TV & Radio: Δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές για να παρακολουθήσεις όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και ραδιόφωνα. Ανταγωνίζεται στα ίσια με το προηγούμενο, και αυτό μας αρέσει. Βαθμολογία: 4,7/5 αστέρια - Downloads: πάνω από 100.000. 
  • Greek-IPTV: Εδώ πάμε σε κάτι διαφορετικό.Πρόκειται για ειδικά streaming links για κάθε τηλεόραση που μεταδίδει βίντεο και ήχο αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας σύνδεσης στο ίντερνετ, και όχι διαμέσου των παραδοσιακών μέσων.Το Greek-IPTV δεν είναι παρά ένα αρχείο κειμένου που περιέχει όλα τα κανάλια την Ελληνικής και Κυπριακής τηλεόρασης, και αποθηκεύεται στον υπολογιστή με κατάληξη M3U, ώστε να μπορείς να το τρέξεις από οποιοδήποτε video player διαθέτεις στον υπολογιστή σου.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal