GoG Galaxy - Όλα τα παιχνίδια και οι φίλοι σε ένα απίστευτο πρόγραμμα

GoG Galaxy - Όλα τα παιχνίδια και οι φίλοι σε ένα απίστευτο πρόγραμμα
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια για τους παίκτες των video games είναι η πληθώρα launcher που υπάρχουν, δηλαδή τα πολλά προγράμματα μέσα στα οποία είναι κρυμμένα τα παιχνίδια μας. Το Steam της Valve, το Uplay της Ubisoft, το Origin της ΕΑ, το Epic Games Store και πολλά άλλα, πέρα από χώρο στην επιφάνεια εργασίας μας, τρώνε και χρόνο από την καθημερινότητά μας.

Που έχω αγοράσει το Χ παιχνίδι; Ποιος είναι ο κωδικός μου σε αυτή την υπηρεσία; Είναι κάποια από τα ερωτήματα που έχουμε κάθε μέρα, ενώ συχνά δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε που είναι online ένας φίλος μας και τι παίζει. Ίσως κάποιοι να έχετε αγοράσει ακόμη και παιχνίδι δεύτερη φορά σε διαφορετικό launcher, διότι δεν θυμόσασταν ότι το είχατε και σε άλλον!

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το GoG Galaxy, ένα πρόγραμμα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που αναπτύχθηκε από την CD Projekt Red, δημιουργό της γνωστής σειράς Witcher. Το GoG Galaxy είναι μία πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα συνδέσετε τους λογαριασμούς σας από όλες τις υπόλοιπες, και τότε μαγικά η βιβλιοθήκη σας θα ενοποιηθεί! Ολόκληρη η συλλογή σας, όλοι οι φίλοι σας, ακόμη και τα παιχνίδια που έχετε στο PlayStation ή στο Xbox σας, συγκεντρωμένα σε ένα πρόγραμμα για να τα τρέξετε με ένα μόνο κλικ (προφανώς όσα τρέχουν στον υπολογιστή σας).

Παράλληλα, το GoG Galaxy θα συγκεντρώνει τα achievements-trophies σας, ενώ θα κρατάει διάφορα στατιστικά όπως τις ώρες που παίξατε κάθε μέρα, ποια πλατφόρμα σας κράτησε για περισσότερες ώρες και πολλά άλλα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρόγραμμα από την επίσημη ιστοσελίδα του και έπειτα να δημιουργήσετε ΔΩΡΕΑΝ έναν λογαριασμό για αυτό.




Έκδοση: 2.0
Μέγεθος:  480 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows (8/10), Mac OS X
Κατασκευαστής: GoG, CD Projekt Red
Πηγή: www.gog.com
Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram