Trello - Ένα εύχρηστο δωρεάν εργαλείο για να οργανώσετε τις εργασίες σας


trello free productivity app for windows, mac os, android, web and ios

Το Trello, είναι μια εκπληκτική πλατφόρμα που υπόσχεται να σας βοηθήσει να οργανώσετε διάφορους τομείς της ζωής σας, είτε αυτό αφορά το επάγγελμά σας, είτε τις σπουδές σας, είτε ακόμη και την καθημερινή σας ζωή. Πριν ξεκινήσουμε όμως, αξίζει να αναφέρουμε πως ό,τι διαβάσετε παρακάτω αφορά τη δωρεάν έκδοσή του, αφού υπάρχει και η επί πληρωμή, χωρίς όμως αυτή να περιλαμβάνει στοιχεία που θα αφορούσαν έναν «απλό» χρήστη.

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Το Trello είναι μία πλατφόρμα στην οποία δημιουργούμε πίνακες, με κάθε έναν από αυτούς να αφορά συγκεκριμένο θέμα, όπως για παράδειγμα σπουδές ή κάποιο project που αφορά την δουλειά μας. Μέσα σε κάθε πίνακα δημιουργούμε κάρτες, οι οποίες μπορεί να συμβολίζουν από μαθήματα, εργασίες ή κάποια κομβικά σημεία του project μας, και παίρνουν διάφορες μορφές.
Για παράδειγμα, μία κάρτα μπορεί να αποτελείται από ένα σύντομο κείμενο και ένα deadline, μία άλλη να είναι λίστα ή μία υπενθύμιση ή ακόμη και να περιλαμβάνει ένα αρχείο. Έπειτα, τις κάρτες αυτές μπορείτε να τις μοιράσετε σε στήλες, με το πρόγραμμα να προτείνει τις κλασσικές στήλες "To Do", "Doing" και "Done".

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν μεγάλη σημασία αν το Trello δεν επέτρεπε την κοινή χρήση των πινάκων μεταξύ ατόμων. Έτσι, συμφοιτητές, συνάδελφοι, ακόμη και τα μέλη μιας οικογένειας μπορούν να οργανωθούν και να έχουν έναν κοινό χώρο ενημέρωσης για την πορεία των εργασιών. Tέλος, πρόσβαση σε αυτό μπορείτε να έχετε τόσο από τον υπολογιστή σας μέσω της Windows 10 ή Mac OS εφαρμογής ή ακόμη και της web εφαρμογής του, όσο και από την εφαρμογή του για iPhone και Android smartphones.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ► Trello.com

Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac Os, Android (5.1+), iOS (12+), Browser
Κατασκευαστής: Atlassian
Πηγή: trello.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram