[How to]: Επαναφέρουμε το «Ο Υπολογιστής Mου» στον File Explorer των Windows 10



Επαναφέρουμε το «Ο Υπολογιστής Mου» στον File Explorer των Windows 10


Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με τα Windows 10 είναι πόσα κλικ χρειάζεται να κάνουμε για να πάμε στο γνώριμο παράθυρο «Ο Υπολογιστής μου» αφού η Microsoft επέλεξε η προεπιλεγμένη προβολή του File Explorer να είναι η  «Γρήγορη Πρόσβαση».




Εμείς όμως θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και για αυτό θα το αλλάξουμε, επαναφέροντας το «Ο Υπολογιστής μου» ως την προεπιλεγμένη προβολή.

Τα βήματα

Αρχικά ανοίγουμε οποιοδήποτε παράθυρο του File Explorer και έπειτα πηγαίνουμε στην επιλογή View-Προβολή που βρίσκεται στην πρώτη μπάρα.



Επιλέγουμε «Options» και έπειτα «Change folder and search options» ή «Αλλαγή προτιμήσεων για φακέλους και αναζήτηση». Αφού ανοίξει το νέο παράθυρο θα αλλάξουμε την πρώτη επιλογή «Open File Explorer to» ώστε πλέον να δείχνει το «This PC» ή αλλιώς τον υπολογιστή μου.



Αφού επιβεβαιώσουμε την αλλαγή πατώντας ΟΚ, ο παλιός γνώριμος «Ο Υπολογιστής Μου» επιστρέφει και πλέον είναι προσβάσιμος με ένα μόνο κλικ.




Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram