MS Office - Word, Excel, Powerpoint και άλλα σε μία μόνο επίσημη εφαρμογή


σουίτα γραφείου Office Word Excell Powerpoint για κινητά

Πριν λίγους μήνες η Microsoft κυκλοφόρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα εφαρμογή για Android, η οποία αν και δεν είναι κάτι νέο, θα αυξήσει αρκετά την παραγωγικότητά σας. Ο λόγος για το MS Office, μία νέα εφαρμογή η οποία συνδυάζει τις γνωστές εφαρμογές της σουίτας γραφείου σε ένα ενιαίο περιβάλλον. Αφού την εγκαταστήσετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαθέτετε τις επιμέρους εφαρμογές της Microsoft, αφού μέσα στην εφαρμογή είναι ενσωματωμένοι ο επεξεργαστής κειμένου Word, το πρόγραμμα διαχείρισης φύλλων Excel αλλά και το Powerpoint για να επεξεργάζεστε και να προβάλετε τις παρουσιάσεις σας.

Εκτός από τα παραπάνω το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλα χρήσιμα εργαλεία που θα σας λύσουν τα χέρια. Μετατροπές κειμένου από φωτογραφίες σε κανονικό κείμενο και PDF, μεταφορά πινάκων από φωτογραφίες σε Excel, αποθήκευση του περιεχομένου QR Code σε σημειώσεις αλλά αποστολή αρχείων ανάμεσα στον υπολογιστή και το κινητό σας, ή σε κάποια κοντινή συσκευή.

Η εφαρμογή MS Office διατίθεται δωρεάν από την ίδια την Microsoft μέσω του Google PlayStore.

Έκδοση: 16.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα:Android (6.0+)
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram