[How to]: Εύκολη και Δωρεάν εγκατάσταση των Windows 10

Εύκολη εγκατάσταση Windows 10
Την εποχή των Windows XP και παλιότερα, το να εγκαταστήσεις λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σου ήταν μεν σχετικά εύκολο αλλά δεν υπήρχε το διαδίκτυο για να σου δείξει κάποιος τη διαδικασία και φυσικά το πρόβλημα ήταν η εγκατάσταση των σωστών και ενημερωμένων Drivers. Τώρα, με την έλευση του γρήγορων συνδέσεων στο ίντερνετ και με την άπλετη πληροφορία που βρίσκουμε στο αχανές διαδίκτυο, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα.

Στο PC Steps, ανέβηκε ένα πολύ απλό και γρήγορο βίντεο, στο οποίο η Έλενα Σωτήρη μάς δείχνει πως να εγκαταστήσουμε Δωρεάν τα Windows 10 στον υπολογιστή μας. Όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο άρθρο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ΔΩΡΕΑΝ τα Windows 10 ακόμα κι αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει κλειδί ενεργοποίησης.

Ακολούθησε τα βήματα του βίντεο και θα δεις πως δεν πρέπει να φοβάσαι μία νέα εγκατάσταση Windows 10, διότι είναι Piece of Cake που λέμε και στο χωριό μου. Τα βήματα που ακολουθεί η Έλενα είναι τα ακόλουθα:

  • Κατέβασμα του Media Creation Tool από την Microsoft (για να βάλουμε τα Windows 10 σε ένα φλασάκι και να είναι έτοιμο για εγκατάσταση)
  • Διαδικασία εγκατάστασης από το USB Φλασάκι
  • Windows Updates και εγκατάσταση νεότερων εκδόσεων από του βασικούς Drivers των συσκευών μας 

Απολαύστε το βίντεο:



Αν θέλεις να δεις πως γίνεται φορμάτ σε έναν υπολογιστή, διάβασε το άρθρο μας -> Φορμάτ Υπολογιστή



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram