Ψάξε στο dwrean.net:

[How to]: Format, πιο εύκολα δεν γίνεται

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Φορματ στα windows 10, εύκολα και γρήγορα!


Ακόμα και αν είστε από αυτούς που φοβούνται το Format στον υπολογιστή σας, ακόμα και να μην έχετε ασχοληθεί ποτέ με το αντικείμενο, με την σημερινή ευκολία και την απλούστευση της διαδικασίας, δεν υπάρχει δικαιολογία. Το μόνο που υπάρχει είναι η βαρεμάρα. Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο youtube που σας εξηγούν το format βήμα προς βήμα. Έτσι και μεις, μετά από το αρθράκι του φορματ χωρίς να χάσετε τα αρχεία σας ή του φορματ στα Windows 7 (για όσους ακόμα δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε), το pcsteps.gr, δημιούργησε έναν ευκολονόητο οδηγό/βίντεο με το οποίο μπορεί και η γιαγιά σας να τα καταφέρει με σχετική ευκολία.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο, ένα φλασάκι και το Rufus ή το Etcher για να το κάνετε Bootable. Επίσης, για να μην βαριέστε την εγκατάσταση των προγραμμάτων μετά το φορμάτ, σας προτείνω το Ninite.
Για την ιστορία, ακόμα και να μην έχετε κλειδί ενεργοποίησης των Windows, μπορείτε να τα έχετε δωρεάν στον υπολογιστή σας. Κάναμε αρθράκι και γιαυτό ► Κατεβάστε δωρεάν τα Windows 10 Καλή σας διασκέδαση!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


0 Σχολια...γραψε το δικο σου σχολιο :

δημοσιευση σχολιου

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα