[Games with Gold] Δείτε τα δωρεάν παιχνίδια του Xbox για τον Ιούλιο

Tα Games with Gold για τον Ιούλιο του 2020


H Μicrosoft αποκάλυψε τους τέσσερις δωρεάν Games with Gold τίτλους για τον μήνα Ιούλιο. Όπως συνήθως είθισται, η αμερικάνικη εταιρεία προσφέρει τέσσερα συνολικά παιχνίδια κάθε μήνα, δύο εξ΄αυτών για το Xbox One και δύο για το Xbox 360, μέσω φυσικά της συνδρομής Games with Gold.

Για το Xbox One θα λάβουμε δωρεάν το WRC 8 FIA World Rally Championship (ισχύει από 1η έως και 31 Ιουλίου) και το Dunk Lords (ισχύει από 16 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου). Στο Xbox 360 θα πάρουμε τα Saints Row 2 (ισχύει από 1η έως 15 Ιουλίου) και Juju (ισχύει από 16 έως 31 Ιουλίου). Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο παιχνίδια που δίνονται στο Xbox 360, μπορούν να παιχτούν και στο Xbox One μέσω του backwards compatibility συστήματος που έχει η κονσόλα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τo Χbox Live Gold, είναι η συνδρομή που μας επιτρέπει να παίξουμε online στα Xbox One και Xbox 360, αλλά και να κάνουμε χρήση μεγάλου Cloud αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, κάθε μήνα η συνδρομή Xbox Live Gold παρέχει στους κατόχους της δωρεάν παιχνίδια -τα λεγόμενα Games with Gold- αλλά και ειδικές εκπτώσεις σε ψηφιακά προϊόντα.

Γίνε συνδρομητής Xbox Live Gold.

Πηγή: Xbox
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram