[Hearthstone] Το δωρεάν καρτοπαίχνιδο της Blizzard για ατελείωτες ώρες καψίματος

To πρώτο card-game της Blizzard.


H Βlizzard το 2014 έδωσε στην αγορά το πρώτο της δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι με κάρτες το οποίο μάλιστα είναι βασισμένο στον κόσμο του δημοφιλούς RPG, Warcraft. Από το 2014 μέχρι και σήμερα το Hearthstone συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, παραμένοντας πάντα στην επικαιρότητα χάρις τα συνεχόμενα updates με νέες κάρτες, single-player adventures και online modes από την εταιρεία. Δεν είναι τυχαίο φυσικά το γεγονός ότι έχει απασχολήσει πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως κατά την διάρκεια ζωής του.

Αν και έχουν περάσει έξι χρόνια από την αρχική κυκλοφορία, το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί ακόμα και τώρα από αρχάριους -με λίγη προσπάθεια από μέρους τους- χάρη στο φιλικό προς το χρήστη σύστημα που έχει ενσωματωθεί αλλά και τις δωρεάν κάρτες που μας παρέχονται στην αρχή του παιχνιδιού.

Το Hearthstone είναι διαθέσιμο δωρεάν τόσο για τα PC, όσο για Android και iOS συσκευές. Για να το παίξουμε στα PC, θα χρειαστεί βέβαια να κατεβάσουμε τον δωρεάν launcher της Blizzard. Μπορείτε να τον κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ. Έπειτα απλά πατάμε στο εικονίδιο του Hearthstone στον launcher για να το κατεβάσουμε και αυτό.

Mέγεθος: 2GB για iOS, 1.7GB για Android
Κατασκευαστής: Blizzard Entertainment
Πηγή: Hearthstone
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram