Timbre - Μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο και ήχου σε Android smartphones

timbre εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και τραγουδιών


Το Timbre είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και ήχου για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Κύρια διαφορά του με τα υπόλοιπα προγράμματα της κατηγορίας είναι η ευκολία χρήσης του, καθώς και ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν, χωρίς χαρακτηριστικά "κλειδωμένα" πίσω από πληρωμή.

Με το Timbre μπορούμε να κόψουμε τμήματα από διάφορα ηχητικά αρχεία ή βίντεο, ενώ επιτρέπει την ένωση βίντεο ή ήχων. Εκτός από τα παραπάνω, το Timbre μπορεί να αφαιρέσει των ήχο από ένα βίντεο ή να εξάγει τον ήχο από ένα βίντεο και να τον αποθηκεύσει ως mp3.

Η εφαρμογή δεν διαθέτει προηγμένες λειτουργίες που βρίσκουμε σε άλλα προγράμματα, ωστόσο το καθαρό από ενοχλητικές διαφημίσεις περιβάλλον και φυσικά η έλλειψη επί πληρωμής έκδοση, καθιστά το Timbre μια κορυφαία λύση για τον ερασιτέχνη που θέλει να έχει μια απλή και καθ'όλα χρήσιμη εφαρμογή.

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 16 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: Timbre Inc
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram