Reface - Η νέα τρελή δωρεάν εφαρμογή για προσθήκη του προσώπου σας σε γνωστά βίντεο


reface face swap σε βίντεο δωρεάν εφαρμογή

Πιθανότατα έχετε δει πρόσφατα κάποιον φίλο ή φίλη σας να έχει βάλει το πρόσωπο του στην θέση ενός άλλου, σε ένα διάσημο βίντεο. Σίγουρα θα αναρωτηθήκατε πως έγινε αυτό και εμείς σας έχουμε την απάντηση η οποία είναι πολύ απλή.

Ο φίλος σας, αν δεν είναι επαγγελματίας μοντέρ, χρησιμοποίησε την εφαρμογή Reface, μία δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS που κάνει αυτήν ακριβώς την δουλειά. Αφού τραβήξουμε μία selfie φωτογραφία, μπορούμε να βάλουμε το πρόσωπό μας στην θέση ενός ηθοποιού, τραγουδιστή ή απλά διάσημου ατόμου.

Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βιβλιοθήκη από γνωστά βίντεο, η οποία συνεχώς ανανεώνεται.Τα βίντεο προέρχονται από γνωστές σκηνές σε ταινίες, μουσικά βίντεο κλιπ και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά αφού φτιάξουμε το βίντεο, μπορούμε να το ανεβάσουμε σε Facebook ή Instagram ή και να το στείλουμε σαν μήνυμα σε φίλους.

Το Reface χρησιμοποιεί AI και μηχανική μάθηση για να δημιουργήσει το τελικό βίντεο. Η εφαρμογή έχει γίνει πασίγνωστη και μεγάλα μέσα όπως το Forbes και το Mashable έχουν αναφερθεί σε αυτήν. Για να την κάνετε δική σας αρκεί να επισκεφθείτε την σελίδα της στο Google Play Store ή στο App Store.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 23MB
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Neocortext
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram