Windows Calculator - Η ισχυρή αριθμομηχανή της Microsoft που δεν πρεπει να λείπει από κανένα PC

windows calculator free microsoft scientific programming unit convertion

Το Windows Calculator είναι η επίσημη αριθμομηχανή της Microsoft η οποία διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Windows Store. Πρόκειται για μία εφαρμογή απλή στην χρήση, έχει όμως πανίσχυρες δυνατότητες.
 
Στην Αριθμομηχανή των Windows, θα βρούμε την απλή μορφή μιας αριθμομηχανής (πρόσθεση, πολλαπλασιασμό, αφαίρεση, διαίρεση), αλλά μπορεί να μετατραπεί σε επιστημονική, για προγραμματιστές, αριθμομηχανή με γραφικές απεικονίσεις, ενώ μπορεί να κάνει μετατροπές σε διάφορες μονάδες μέτρησης, όπως και να υπολογίσει τη διαφορά από δύο ημερομηνίες. Πρόκειται για μια χρήσιμη εφαρμογή που τα έχει όλα και απευθύνεται σε μαθητές, λογιστές, καθηγητές, προγραμματιστές, πωλητές και οποιονδήποτε άνθρωπο κάνει υπολογισμούς. 

Η εμφάνιση του ιστορικού των προηγούμενων πράξεων κάνει ακόμη πιο χρήσιμη την εφαρμογή, όπως και η δυνατότητα να έχουμε πολλές φορές το ίδιο πρόγραμμα ανοιχτό. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με το καρφίτσωμα της εφαρμογής ώστε πάντα να είναι σε πρώτο πλάνο και να μην χάνεται πίσω από άλλα ανοικτά παράθυρα.

Τέλος, το γεγονός πως πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται η Microsoft, κάνει το Windows Calculator όχι μόνο να δένει αισθητικά με το υπόλοιπο περιβάλλον των Windows, αλλά και να τρέχει άψογα.

σ.σ: Η Microsoft, έχει δημιουργήσει ακόμα ένα εκπληκτικό εργαλείο, το Microsoft Math Solver, ένα εξαιρετικό Μαθηματικό εργαλείο για μαθητές και όχι μόνο. 

Έκδοση: 11.2311.0.0
Μέγεθος: 21.8 ΜΒ
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10+
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Windows Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal