DuckDuckGo Directions: Η ασφαλής εναλλακτική των Google Maps

DuckDuckGo Maps



Σε προηγούμενο άρθρο μας, είχαμε αναφέρει τον browser DuckDuckGo σαν μία εξαιρετική εναλλακτική του γνωστού Google Chrome, καθώς προσφέρει πολύ μεγαλύτερη προστασία των προσωπικών μας δεδομένων κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία πίσω από τον browser, κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες ένα μεγάλο update, που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον browser DuckDuckGo σαν GPS και πληκτρολογώντας την τοποθεσία που επιθυμούν να επισκεφτούν να τους εμφανίζεται η βέλτιστη διαδρομή, καθώς και οι οδηγίες για την πλοήγηση.

Το DuckDuckGo χρησιμοποιεί κατά κύρια βάση τους χάρτες της Apple (οι οποίοι είναι γνωστοί για την ιδιωτικότητά τους, αν και δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και τους χάρτες άλλων εταιρειών) και σε αντίθεση με τα Google Maps, δεν αποθηκεύει, ούτε αναπαράγει τα δεδομένα μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να χρησιμοποιήσουμε τους συγκεκριμένους χάρτες, είναι να κατεβάσουμε τον browser, να πληκτρολογήσουμε την τοποθεσία που θέλουμε να μεταβούμε και στην συνέχεια να επιλέξουμε την καρτέλα 'Maps'. 

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: DuckDuckGo
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Download (Android)
Download (iOS)


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram