Unbeliever: Το δωρεάν retro 2D-Platform από Έλληνα developer

Unbeliever


To Unbeliever είναι ένα Action/Platform με ρετρό γραφικά που κυκλοφορεί δωρεάν για PC (μέσω Steam) και Android συσκευές. Το παιχνίδι φέρει αναμφισβήτητα αρκετά χαρακτηριστικά από το όλο και πιο δημοφιλές Souls-like είδος παιχνιδιών κυρίως στο επίπεδο δυσκολίας που είναι ιδιαίτερα υψηλό αλλά και στην γενική νοοτροπία των RPG's του παρελθόντος. Οι δύσκολες καταστάσεις και οι σχεδόν ανίκητοι εχθροί μάς κάνουν πιο δυνατούς παίκτες.

Στο Unbeliever έχουμε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που έχει χάσει τις μνήμες του. Καθώς περνάμε τα διάφορα -φτιαγμένα στο χέρι επίπεδα- και αντιμετωπίζουμε τους όλο και δυνατότερους εχθρούς, οι μνήμες επιστρέφουν και τα κομμάτια του παζλ ενώνονται ξετυλίγοντας μπροστά μας την ιστορία του κόσμου αλλά και του ίδιου του πρωταγωνιστή.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως το Unbeliever αποτελεί προσπάθεια ενός και μόνο Έλληνα developer, ονόματι Poor Locke, ο οποίος κατασκεύασε τον κώδικα του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το τέλος, μόνος του.

Μέγεθος: 200MB στα PC, Android εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 και πάνω, Android εξαρτάται από την συσκευή
Κατασκευαστής: Poor Locke 
Συντάκτης του άρθρου: Aριστοτέλης Ζησιμόπουλος



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram