Adobe Spark Post - Φτιάξτε εύκολα εικόνες και διαφημιστικό υλικό για τα social media

adobe spark post image editing templates android app ios free


Το Adobe Spark Post είναι μία απίστευτη δωρεάν εφαρμογή της Adobe για Android και iOS smartphones. Μέσω αυτής μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφα γραφικά και εικόνες, για τα social media μας.
 
Το Spark Post μάς επιτρέπει να δημιουργήσουμε την δική μας εικόνα, «τραβώντας» υλικό από το unsplash.com ή ξεκινώντας με ένα χρωματιστό background. Έπειτα, εισάγουμε κείμενο με πάρα πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές να είναι διαθέσιμες. Εκτός αυτού, μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες εικόνες, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον κολάζ. Τα εργαλεία είναι αρκετά εύκολα στη χρήση, ακόμη και για άτομα με καθόλου εμπειρία, ενώ η ταχύτητα της εφαρμογής είναι εκπληκτική αν αναλογιστούμε πως τρέχει σε smartphone.

Οι δυνατότητές του Spark Post δεν σταματούν εδώ, αφού έχει μία τεράστια βιβλιοθήκη από έτοιμα templates (πρότυπα) για όσους δεν είναι τόσο δημιουργικοί. Αφού βρούμε το κατάλληλο πρότυπο μέσα από τις αντίστοιχες κατηγορίες (εκπαίδευση, business, lifestyle κ.α.) μπορούμε να το παραμετροποιήσουμε πλήρως και να το φέρουμε στα μέτρα μας. Έτσι θα έχουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο έτοιμη μία αφίσα, ένα φυλλάδιο, ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε να δημιουργήσουμε για την ιστοσελίδα ή την επιχείρησή μας.

Τα περισσότερα εργαλεία του Adobe Spark Post είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι ένας δωρεάν λογαριασμός στην Adobe. Το παραπάνω μπορεί να γίνει μέσα από την ίδια εφαρμογή, αφού την εγκαταστήσουμε μέσω του Google Play Store ή του App Store της Apple.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: iOS, Android
Κατασκευαστής: Adobe
Πηγή: spark.adobe.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram