Speedtest by Ookla: Το δημοφιλέστερο λογισμικό για μετρήσεις ταχύτητας του διαδικτύου ήρθε και σε app

Speedtest by Ookla



Το Speedtest By Ookla είναι αναμφίβολα το πιο δημοφιλή και πιθανόν μακροβιότερο δωρεάν εργαλείο για την μέτρηση της ταχύτητάς μας στο διαδίκτυο.

H εταιρεία πίσω από το Speedtest ιδρύθηκε το 2006 και από τότε, έχει καταγράψει πάνω από 30 δισεκατομμύρια tests συνδέσεων από ανθρώπους σε όλο το πλανήτη. Το Speedtest είναι προσβάσιμο και από τα PC -μέσω browser-  στην διεύθυνση speedtest.net, ενώ το είχαμε παρουσιάσει σε παλιότερο άρθρο, το οποίο μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ εδώ.

To Speedtest By Ookla έχει λανσάρει πλέον στην αγορά και το app για Android και iOS συσκευές, η λειτουργία του οποίου είναι εφάμιλλη με αυτή του λογισμικού της ιστοσελίδας, ενώ -προφανώς- δεν απαιτείται κάποια εγγραφή για την χρήση του. Είτε είστε με Wifi, είτε με δεδομένα, με το Speedtest μπορούμε να εκτελέσουμε άμεσα και γρήγορα έναν ακριβή έλεγχο της ταχύτητας της σύνδεσής μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε την εφαρμογή και να πατήσουμε το «Go». Μέσα σε δευτερόλεπτα θα μας έρθουν τα αποτελέσματα για το download και upload speed, αλλά και το ping μας.

Έκδοση: Εξαρτάται από την συσκευή
Μέγεθος: Εξαρτάται από την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac, Linux, Android, iOS 11.0 και μετά
Κατασκευαστής: Οοkla
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram