Droid Hardware Info - Το απόλυτο εργαλείο για να μάθουμε τα πάντα για το Android κινητό μας

Droid Hardware Info


Το Droid Hardware Info θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εργαλειοθήκη της Anroid συσκευής μας και αυτό γιατί ενώ η εφαρμογή είναι λιτή και πολύ ελαφριά σε μέγεθος (κοντά στα 3 MB) προσφέρει πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Η εφαρμογή μάς ενημερώνει για την κατάσταση και τις τεχνικές προδιαγραφές για σχεδόν κάθε πτυχή του κινητού μας. Για παράδειγμα, στην  καρτέλα της κάμερας, η εφαρμογή μάς πληροφορεί για το format και τις αναλύσεις εικόνας και του βίντεο που υποστηρίζει, την ποιότητα, το μήκος του φακού και τις συχνότητες. Για την μνήμη, μας παρουσιάζει τον ελεύθερο χώρο του δίσκου που έχουμε τη δεδομένη στιγμή δίσκο, πόση RAM και το ποσοστό που χρησιμοποιείται από την συσκευή. Στην καρτέλα μπαταρία, θα βρούμε πληροφορίες για την θερμοκρασία, την τάση και την υγεία της μπαταρίας μας.

Υπάρχει επίσης μία γενική καρτέλα με όνομα "System" στην οποία περιέχονται όλες οι γενικές πληροφορίες της συσκευής. Πόσοι πυρήνες υπάρχουν, ποιες είναι οι CPU, GPU, τα chipsets, η αρχιτεκτονική και άλλα, ενώ παράλληλα έχουμε και μία καρτέλα που μετράει σε πραγματικό χρόνο την θερμοκρασία των εξαρτημάτων μέσα στην συσκευή, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Σε γενικές γραμμές μία πάρα πολύ χρήσιμη εφαρμογή με πολλές πληροφορίες και χρήσεις!

Έκδοση: 1.2.2
Μέγεθος: 2.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android από 4.0 και πάνω
Κατασκευαστής: ΙnkWired
Πηγή: Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram