Gov.gr - Διαθέσιμη η εφαρμογή του Δημοσίου για smartphones

gov.gr app now available android ios

Διαθέσιμη έγινε πριν λίγες ώρες η αυτόνομη mobile εφαρμογή του gov.gr. Μέσω αυτής έχουμε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η ενιαία Ψηφιακή πύλη του Δημοσίου. 

Ανάμεσά τους υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις, πιστοποιητικά, ενεργοποίηση άυλης συνταγογράφησης και ακόμη περίπου 700 υπηρεσίες. Ειδικά, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τα ραντεβού για πραγματοποιήση των εμβολίων για τον Covid-19 τρέχουν και αυτά μέσω της νέας εφαρμογής. Παράλληλα οι πολίτες μπορούν να ανταλλάσουν έγγραφα μέσω των θυρίδων τους και να ελέγχουν την γνησιότητά τους μέσα από τους κωδικούς QR.

Για την ώρα η εφαρμογή δεν είναι κάτι παραπάνω από την mobile έκδοση της ίδιας της ιστοσελίδας ωστόσο είναι χρήσιμη για όσους θέλουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται μέσω των στοιχείων σύνδεσης τις πλατφόρμας TaxisNet ή με τους κωδικούς ebanking των τραπεζών Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Eurobank.

Έκδοση: 1.1
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android, iOS
Κατασκευαστής: Hellenic Republic
Πηγή: Google Play Store, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram