Windows 10 Debloat Tool - Ένα νέο εργαλείο για "καθαρισμό" των Windows 10

windows 10 debloat tool debloater cleaner

Το Windows 10 Debloat Tool είναι ακόμη ένα πρόγραμμα που προσπαθεί να μας βοηθήσει να καθαρίσουμε τα Windows 10. Φυσικά μιλάμε για αφαίρεση διάφορων άχρηστων επιλογών και λειτουργιών που από ότι φαίνεται, στα Windows 10, είναι αρκετές.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι στην πράξη ένα γραφικό περιβάλλον που κάνει πιο εύκολη την χρήση του Sophia Script του Dmitry Nefedov. Αφού το τρέξουμε περισσότερες από 150 λειτουργίες μπορούν να απενεργοποιηθούν. Για μεγαλύτερη ευκολία, αυτές είναι χωρισμένες σε 11 κατηγορίες, με τίτλους όπως ιδιωτικότητα, τηλεμετρία, gaming και πολλά ακόμη.

Τέλος, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις επιλογές που θέλει να απενεργοποιεί σε ένα νέο script και έπειτα να το τρέχει εύκολα σε πολλούς υπολογιστές. Μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Windows 10 Debloat Tool GUI για το Sophia Script μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 146 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
Κατασκευαστής: BTG & Dmitry Nefedov
Πηγή: benchtweakgaming.com
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram