Novo Resume - Φτιάχνουμε γρήγορα ένα επαγγελματικό βιογραφικό που ξεχωρίζει

πως να φτιάξω βιογραφικό
 
 Ψάχνεις για νέα δουλειά και ετοιμάζεις το βιογραφικό σου. Πιθανότατα, ξεκίνησες να το φτιάχνεις στο Word αλλά η εμφάνισή του είναι αρκετά βαρετή και πρόχειρη. Πριν το στείλεις καλό θα ήταν να βελτιώσεις την εικόνα του, καθώς αυτή είναι που θα θυμάται ο άνθρωπος που θα σε καλέσει για συνέντευξη.

Το Novo Resume είναι η κατάλληλη ιστοσελίδα για δημιουργία βιογραφικού. Ο χρήστης έχει μπροστά του, όχι άπειρα, αλλά λίγα και καλά πρότυπα για να «πατήσει» πάνω τους και να αναδείξει τις αρετές του. Όλα είναι οργανωμένα σωστά, με σωστές αποστάσεις, δύο στήλες, ήρεμα χρώματα και κατηγορίες για όλα τα προσόντα και τα στοιχεία μας. Ο χρήστης διαλέγει το επίπεδο της εμπειρίας του, ώστε η ιστοσελίδα να του προτείνει πρότυπα που ταιριάζουν στις ανάγκες του.

Παράλληλα, το Novo Resume μπορεί να μας κάνει προτάσεις για βελτίωση. Αν λείπει ένα σημαντικό στοιχείο, αν κάπου φλυαρούμε, τότε αυτό θα μας ειδοποιήσει.  Γενικά έχουμε να κάνουμε με μία άριστη πλατφόρμα η οποία έχει παρουσιαστεί από κορυφαίες σελίδες όπως το περιοδικό TIME, το Business Insider αλλά και η ιστοσελίδα R-ecruiter.

Φτιάξε το βιογραφικό σου ξανά, με το Novo Resume και αύξησε την πιθανότητα να προσληφθείς άμεσα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: novoresume.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram