Simple Translate - Πρόσθετο για μετάφραση επιλεγμένου κειμένου σε ιστοσελίδες

edge chrome firefox extension for fast translate

Πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να μεταφράσετε ένα κομμάτι κειμένου μίας ιστοσελίδας χωρίς να φύγετε από αυτή; Ακούγεται τόσο βολικό που και εμείς όταν βρήκαμε το Simple Translate το προσθέσαμε με τη πρώτη στον browser μας.

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόσθετο (extension) που κάνει ακριβώς την παραπάνω διαδικασία. Επιλέγουμε το κείμενο προς μετάφραση, πατάμε το κουμπί που εμφανίζεται και το βλέπουμε σε όποια γλώσσα επιθυμούμε. Ταυτόχρονα μέσα από το μενού του Simple Translate μπορούμε να μεταφράσουμε μία ολόκληρη ιστοσελίδα. Φυσικά, οι περισσότερες γλώσσες είναι διαθέσιμες, όπως Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά και πολλές ακόμη.

Η εγκατάσταση του Simple Translate αποτελεί μία πάρα πολύ απλή διαδικασία. Μπορείτε να το βρείτε στην σελίδα επεκτάσεων του Google Chrome, του Mozilla Firefox αλλά και στην αντίστοιχη του Microsoft Edge. Αφού επισκεφθούμε την σελίδα προσθέτων, αρκεί να πατήσουμε την σχετική επιλογή και τότε αυτό θα εγκατασταθεί στον browser μας.

Έκδοση: 2.4
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τον browser
Λειτουργικό σύστημα: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge
Κατασκευαστής: Sieniori
Πηγή: Επεκτάσεις Chrome/ Firefox/Edge
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram