Gnoosic - Ένα απίστευτο εργαλείο για να ανακαλύψεις νέα τραγούδια και συγκροτήματα

ανακάλυψε νέα τραγούδια και καλλιτέχνες με το Gnoosic
Αν η καραντίνα σ’ έκανε να βαρεθείς τις λίστες τραγουδιών που έχεις ήδη φτιάξει και θέλεις να ανακαλύψεις νέα τραγούδια και συγκροτήματα που θα ταιριάζουν όμως στα γούστα σου, το Gnoosic είναι το ιδανικό εργαλείο για σένα. Πρόκειται για μία πολύ απλή ιστοσελίδα, η οποία όμως έχει πολύ δουλειά στο εσωτερικό της.

Το Gnoosic θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις playlist σου με καινούργια, για σένα, κομμάτια και καλλιτέχνες που ίσως δε γνώριζες. Αρκεί να μπεις στο gnoosic.com, να πατήσεις continue στο αρχικό μήνυμα που θα σου εμφανίσει και έπειτα να εισάγεις τα ονόματα τριών αγαπημένων σου μουσικών συγκροτημάτων, όπως θα σου ζητηθεί. Το Gnoosic θα κάνει έναν έλεγχο και άμεσα θα σου προτείνει κάποιο band, κι εσύ έχεις τρεις επιλογές για να προχωρήσεις: “Μου αρέσει” (“I like it”), “Δε μου αρέσει” (I don’t like it”), “Δε γνωρίζω” (“I don’t know”).

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δίνεις, το Gnoosic θα προσαρμόζει τις προτάσεις του, ώστε να σου αρέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρόκειται για ένα εργαλείο που συνεχώς μαθαίνει για να καταλήξει σε ολοένα και καλύτερες προτάσεις. Το ταξίδι για ανακάλυψη νέων καλλιτεχνών και κομματιών μόλις ξεκίνησε!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: gnoosic.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram