Συνεργασία Dwrean.net και Inalan (έχουμε και δωράκι)

Inalan - Οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμά σου


Στη δεξιά στήλη του site μας προστέθηκε ένα banner της Inalan. Είναι η εταιρία με την οποία «σερφάρουμε» οι συντάκτες του dwrean.net (εγώ και ο Χρήστος Χιωτέλλης) στο Διαδίκτυο, με 100 Mbps Download και 100 Mpbs Upload και φυσικά όλα αυτά γίνονται πράξη χάρη στην ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ  η οποία έρχεται ΜΕΣΑ στο σπίτι σου! Και όλα αυτά με μόνο με 28 ευρώ τον μήνα και ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

Αν θέλεις ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ταχύτητες, δηλαδή 200 Mpbs Down/Up, με τα ίδια χρήματα που θα έδινες στην 100άρα, δηλαδή 28€ τον μήνα, με τη διαφορά πως εδώ υπάρχει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο!

Το καλύτερο σε αυτή την εταιρία είναι οι απίστευτες ταχύτητες, η αξιοπιστία της και σε περίπτωση προβλήματος, οι τεχνικοί της Inalan είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή. Σε χρόνο ρεκόρ λέμε, που αν δεν ήμουν Ελλάδα, σίγουρα θα έλεγα πως πρόκειται για εταιρία ενός πιο προηγμένου τεχνολογικά κράτους.

Λίγα λόγια για την εταιρία

H Inalan είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής Internet η οποία φέρνει κυριολεκτικά την οπτική ίνα στο ρουτερ, αρκεί να είστε εντός δικτύου. Εδώ είναι ένας ενδεικτικός χάρτης κάλυψης.
Για όποια διευκρίνιση καλέστε στο 215 215 2255. 

Στην Inalan θα βρείτε τις πραγματικές και συμμετρικές ταχύτητες των 100Mbps/100Mbps και των 200Mbps/200Mbps. Τα αρχεία σας θα ανεβαίνουν και θα κατεβαίνουν απίστευτα πολύ γρήγορα. Όσοι αγαπάτε το σερφάρισμα και το gaming θα ξετρελαθείτε.

Συνεργασία dwrean.net και Inalan

Ξεκινήσαμε συνεργασία με την Inalan και αν κάνεις αίτηση για ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω εκπτωτικό κωδικό:


και θα κερδίσεις 10€ έκπτωση στο πρώτο πάγιο, μόνο για τους επισκέπτες της σελίδας μας.
Αρκεί να το αναφέρεις με σχόλιο τον κωδικό όταν κάνεις αίτηση τηλεφωνικά ή στην φόρμα ενδιαφέροντος.
Ακόμα και να μην είναι η περιοχή σου στο χάρτη που μπορεί η Inalan άμεσα να κάνει εγκατάσταση του εξοπλισμού, ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις την αίτηση ώστε να μαζευτούν αρκετοί από την περιοχή σου και να δημιουργηθούν νέες γραμμές Οπτικής Ίνας. 

Μπες στην επίσημη σελίδα της Inalan, επέλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και κάνε την αίτηση ενδιαφέροντος.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram