ΤζάμπαCast #11: Γινόμαστε ήρωες της Επανάστασης του 1821

ΤζάμπαCast 11: Ακούστε το Podcast του dwrean.net

Για 11 συνεχόμενες εβδομάδες, πιστοί στο ραντεβού μας, ο Πάνος και εγώ, για ένα 15λεπτο της ώρας (σχεδόν) σας ξεναγούμε στα πιο αναγνωσμένα ΔΩΡΕΑΝ καλούδια του site μας για την εβδομάδα που μας πέρασε. 

Στο ΤζάμπαCast #11 λοιπόν, θα γίνουμε για λίγο ήρωες της Επανάστασης του 1821 σε ένα εκπληκτικό ελληνικό παιχνίδι, βλέπουμε σε διαδραστικό χάρτη πού υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, βγάζουμε αντίγραφο ποινικού μητρώου εύκολα και από τον καναπέ του σπιτιού μας, συνδεόμαστε απομακρυσμένα σε υπολογιστή του θείου μου Τάκη, αγαπάμε λίγο παραπάνω τον Google Chrome με τη νέα προσθήκη του Reading List, από την άλλη, μας αγαπάνε λίγο παραπάνω οι ταινιοφάγοι αναγνώστες μας με ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα και τέλος, φτιάχνουμε ένα Website σε Wordpress χωρίς να γνωρίζουμε προγραμματισμό! 

Πως σας φαίνονται τα παραπάνω; Που να τ' ακούσετε κιόλας! Για να ακούσεις το podcast, ακολούθησε το σύνδεσμο ► ΤζάμπαCast #11

Επειδή ένα podcast δεν είναι μόνο Youtube, στη περιγραφή του βίντεο θα δείτε όλα τα links που οδηγούν στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες podcast για να μας ακούσετε όπου και όπως θέλετε. Επίσης, οτιδήποτε αναφέρουμε στο podcast, υπάρχει σε λινκ (στην περιγραφή του βίντεο) για να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο άρθρο. Σας προσέχουμε βρε!!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram