Crime Solitaire 2 - Εκπληκτικό δωρεάν παιχνίδι με τράπουλα, το οποίο έχει και αστυνομική υπόθεση

Crime Solitaire - Δωρεάν παιχνίδι πασιέντζα


Έχεις ξαναδεί παιχνίδι πασιέντζας με υπόθεση; Και τι υπόθεση, αστυνομική. Λοιπόν, το Crime Solitaire 2 είναι ένα διασκεδαστικότατο παιχνίδι με τράπουλα, στο οποίο καλούμαστε να λύσουμε υποθέσεις εγκλήματος, αφού πρώτα καταφέρουμε και τα πάμε καλά σε ένα παιχνίδι πασιέντζας. Η συγκεκριμένη πασιέντζα είναι εύκολη, δηλαδή θα πρέπει να βγάζουμε φύλλα σύμφωνα με το αύξοντα αριθμό τους, και όσο πιο λίγα φύλλα αφήσουμε στο τέλος, τόσο πιο καλά θα πάει η αποστολή μας. 

Υπόθεση
Είμαστε στο Evergreen Heights το 1935. Η πόλη βρίσκεται στο απόγειο της εγκληματικότητας και χειριζόμαστε τον δαιμόνιο ντετέκτιβ Max Stone, όπου πρέπει να εξερευνήσουμε έναν εγκληματικό υπόκοσμο γεμάτο τρομοκράτες, εγκληματίες, απατεώνες, κακοποιούς, κλέφτες, τραπεζίτες και δικηγόρους, και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου! 
Πρέπει να κυνηγήσουμε και να στριμώξουμε τον αρχιεγκληματία Jimmy Menendez και τη παρέα του, προτού να είναι αργά. Ένα άκρως διασκεδαστικό δωρεάν παιχνίδι για Windows, που συστήνω ανεπιφύλακτα. 

Το παιχνίδι εκτός του main Story, έχει ακόμα δύο Modes, το Challenge και το Five Peaks. Καλή διασκέδαση. 

Έκδοση
: 2
Μέγεθος: 74 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Desktop Gaming
Πηγή: gametop.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram