«WebBrowserBookmarksView» - Όλοι οι σελιδοδείκτες σου σε ένα μέρος

Οι σελιδοδείκτες σου σε ένα μέρος νοικοκυρεμένα

Το «WebBrowserBookmarksView» είναι ένα νέο δωρεάν εργαλείο από τη NirSoft που σου επιτρέπει να έχεις τα bookmarks (σελιδοδείκτες) απ΄ όλους τους browsers σου σε ένα μόνο μέρος. Υποστηρίζει τους Chomium-based browsers (συμπεριλαμβανομένων των Chrome, Edge και Brave) ενώ τα πάει περίφημα και με τον Firefox. 

Αφού ανοίξουμε το πρόγραμμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις στήλες των τίτλων για να βάλουμε σε σειρά τους σελιδοδείκτες ανά όνομα, ημερομηνία δημιουργίας, τον browser που ανήκει το κάθε bookmark και άλλα πολλά. Επίσης, μπορείς να δεις το QR Code του κάθε σελιδοδείκτη σου, το οποίο βολεύει αυτούς που θέλουν να ανοίξουν μια αγαπημένη σελίδα από το κινητό. 

Αυτό που θα θέλαμε να βλέπαμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι να μας αφήνει να κλικάρουμε το σύνδεσμο του κάθε σελιδοδείκτη και να μας πηγαίνει κατευθείαν στη σελίδα. Αντ' αυτού, πρέπει να πατήσουμε το Ctrl+U για να το αντιγράψουμε και στη συνέχεια να το επικολλήσουμε στη γραμμή διευθύνσεων του browser μας. Ωστόσο, παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για να διαχειριζόμαστε όλα τα Bookmarks από ένα σημείο! 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το πρόγραμμα είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλες τις εκδόσεις από τα Windows 7 και έπειτα. 

σ.σ: Το καλό με τα προγράμματα της NirSoft, όπως και το συγκεκριμένο, είναι πάρα πολύ μικρά σε όγκο και δεν απομυζούν πόρους του υπολογιστή. 

Έκδοση: 1.10
Μέγεθος: 227 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Nir Sofer
Πηγή: nirsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal