Timologio - Διαθέσιμη η εφαρμογή της ΑΑΔΕ για δωρεάν έκδοση τιμολογίων και διαχείρισης πελατολογίου

ααεδε δωρεάν παραστατικά εφαρμογή νέα


Σε μία κίνηση που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κυκλοφόρησε την online εφαρμογή Timologio. Πρόκειται για μία εφαρμογή έκδοσης τιμολογίων με την διαβίβασή τους στο myDATA να γίνεται αυτόματα!

Η δωρεάν διάθεση της εφαρμογής σίγουρα θα ανακουφίσει πολλές μικρές επιχειρήσεις όπου μέσω αυτής θα καταφέρουν να γλυτώσουν τα έξοδα χρήσης κάποιου τρίτου εμπορικού προγράμματος.  

Μάλιστα η χρήση της εφαρμογής timologio είναι αρκετά απλή και γίνεται μέσω της διεύθυνσης που παραθέτουμε παρακάτω. Η επιχείρηση πρέπει να ενημερώσει το προφίλ της, εισάγοντας τα γενικά στοιχεία της. Έπειτα μπορεί να οργανώσει το πελατολόγιό της αλλά και τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που παρέχει. Τέλος, όπως αναφέραμε και παραπάνω, μπορεί να εκδώσει σε μορφή PDF παραστατικά όπως τιμολόγια και αποδείξεις. Μόλις εκδοθούν τα παραστατικά η εφαρμογή αποστέλλει τα αντίστοιχα δεδομένα στο myDATA του εκδότη του παραστατικού, αλλά και του λήπτη. 

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορούμε να επισκεφθούμε το κανάλι της ΑΑΔΕ στο YouTube ή την ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : www.aade.gr/timologio

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram