Άγγελος Χουβαρδάς - Νέος Συντάκτης στο dwrean.net

Άγγελος Χουβαρδάς - Συντάκτης του dwrean.net


Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε τον μικρό και ταλαντούχο Άγγελο Χουβαρδά στη συντακτική ομάδα του dwrean.net. Αν και μικρός σε ηλικία, είναι πολύ δραστήριος και γνώστης του αντικειμένου της πληροφορικής. Συγκεκριμένα: 

O Άγγελος Χουβαρδάς είναι μαθητής Γ’ Λυκείου που ασχολείται κατά κύριο λόγο με την ανάπτυξη εφαρμογών. Είχε την τύχη να έρθει σε επαφή από μικρή ηλικία με την επιστήμη των ηλεκτρονικών υπολογιστών και απέκτησε το πρώτο του πτυχίο σε γλώσσα προγραμματισμού όταν ήταν 12 ετών. Είναι παθιασμένος με τις νέες τεχνολογίες και τον εθελοντισμό. Αξιοποιεί τη κάθε ευκαιρία που του δίνεται και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό για αυτό. Ενδιαφέρεται να μοιράζεται εφαρμογές που άλλαξαν και τη δική του ζωή προς το καλύτερο. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές, με την φωτογραφία και την κολύμβηση.

Έτσι λοιπόν, γίναμε τρεις οι συντάκτες του αγαπημένου σας site και ελπίζουμε να απολαύσετε πολλά και ποιοτικά δωρεάν καλούδια. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram