«Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο Σχολείου» - Δωρεάν εφαρμογή αρχειοθέτησης εγγράφων

Δωρεάν εφαρμογή αρχειοθέτησης εγγράφων


Μία καταπληκτική ελληνική και δωρεάν εφαρμογή από τον Έλληνα προγραμματιστή Γεώργιο Θεοδώρου προστίθεται στο site μας και έχει να κάνει με την πρωτοκόλληση εγγράφων. Κατάλληλο για σχολεία.

Αν θέλεις να έχεις μια οργανωμένη, γρήγορη και διαδικτυακή πρόσβαση στα έγγραφα του σχολείου σου, το «Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο για Σχολεία» είναι το δωρεάν εργαλείο που θα σου λύσει τα χέρια. Περιέχει δυνατότητα καταχώρησης Εισερχόμενων και Εξερχόμενων εγγράφων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, σύστημα αναθέσεων, διαχείριση χρηστών αλλά και πρωτοκόλληση email. Επίσης, το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο είναι προσβάσιμο μέσω διαδικτύου. 

Οι σημαντικότερες δυνατότητες του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου:
  • Διαχείριση Χρηστών με ρόλους "Διαχειριστής", "Αναθέτων", "Συγγραφέας", "Αναγνώστης" και ανάλογη πρόσβαση.
  • Σύστημα αναθέσεων: Ο "Διαχειριστής" και "Αναθέτων" μπορούν να αναθέτουν προς Διεκπεραίωση Πρωτόκολλα σε "Συγγραφείς"...
  • Πρωτοκόλληση email: Σύνδεση με λογαριασμό email. Επισκόπηση εισερχομένων μηνυμάτων και των συνημμένων αρχείων και Πρωτοκόλληση με αποθήκευση των επιλεγμένων.
Βίντεο της εφαρμογής



Έκδοση: 0.1
Μέγεθος: 205 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows & Linux (Desktop Version), Debian, Centos, Ubuntu, Windows (Server Version)
Κατασκευαστής: Γεώργιος Θεοδώρου 
Πηγή: https://github.com/g-theodoroy/electronic_protocol
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram