[Προσφορά Ubisoft]: Αποκτήστε δωρεάν το ίσως το καλύτερο platform παιχνίδι των τελευταίων ετών

 
δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές Ubisoft

Οι εορτασμοί για τα 35 χρόνια της Ubisoft συνεχίζονται αδιάκοπα και η γαλλική εταιρία δεν σταματά τα δώρα. Μετά το Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory και το Anno 1404, η εταιρία προχωρά με το αγαπημένο Rayman Origins, το οποίο μπορούμε όλοι να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα platform παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος Rayman. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2013 και κατάφερε να κερδίσει κριτικούς και παίκτες με το τρομερό σχεδιασμό των γραφικών του, αλλά και με το διασκεδαστικό gameplay του. Αρκετοί το έχουν χαρακτηρίσει ως ένα από τα καλύτερα 2D platform παιχνίδια των τελευταίων ετών και όχι άδικα, αφού η κατηγορία δεν έχει πολλούς εκπροσώπους τα τελευταία χρόνια.

Για να το κάνουμε δικό μας, αρκεί να επισκεφθούμε την παρακάτω ιστοσελίδα και να το προσθέσουμε στον Ubisoft Connect λογαριασμό μας μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Έπειτα αυτό θα παραμείνει για πάντα στη βιβλιοθήκη μας.

Βρείτε το παιχνίδι:
 
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram