FolderSync - Άμεσος συγχρονισμός αρχείων και φωτογραφιών από το smartphone σε OneDrive, Google Drive, Dropbox κ.α.

συγχρονισμός αρχείων φωτογραφιών smartphone
 
Το FolderSync είναι μία πολύ χρηστική και δωρεάν εφαρμογή για Android smartphones. Αφού την εγκαταστήσουμε στη συσκευή μας, μπορούμε να κρατήσουμε backup συγκεκριμένων φακέλων αυτής στο cloud.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Εμείς απλά επιλέγουμε τους φακέλους των αρχείων που θέλουμε να συγχρονίζονται κάθε φορά στο "cloud". Ανάμεσά τους μπορεί να είναι ο φάκελος με τις φωτογραφίες μας, τα βίντεό μας, τραγούδια ή ακόμη και φάκελοι με έγγραφα που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά και από άλλες συσκευές.

Όσον αφορά τις cloud υπηρεσίες που υποστηρίζονται, το FolderSync σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Υποστηρίζονται τα γνωστά OneDrive, Google Drive, Dropbox, Mega, Box αλλά και άλλες πολλές υπηρεσίες, ώστε να είναι δυνατή η χρήση του από όλους. Παράλληλα υποστηρίζονται πρωτόκολλα όπως FTP, FTPS, SFTP, Samba1, Windows Share, SMB2 αλλά και HTTPS, για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάτι πιο εξειδικευμένο.

Η εφαρμογή προσφέρεται εντελώς δωρεάν μέσω του Google Play και η επί πληρωμή έκδοσή της αφαιρεί τις διαφημίσεις.

Έκδοση: 3.1
Μέγεθος: 49MB
Λειτουργικό σύστημα:Android
Κατασκευαστής: Tacit Dynamics
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram